Achterhoekers.com Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

ZWARTE CROSS VERLAAGT DE TICKETPRIJZEN0

ZWARTE CROSS VERLAAGT DE TICKETPRIJZEN
Nieuws | 22-9-2017 om 14:34 door Maarten Voorverkoop van de Zwarte Cross 2018 start op 18 november om 11:00 uur

De prijzen van zowel de dagkaarten als de campingkaarten voor de aankomende editie van de Zwarte Cross 2018 zijn met bijna 10% in prijs verlaagd. Tickets voor de Zwarte Cross 2018 zijn verkrijgbaar vanaf 18 november om 11:00 uur via www.zwartecross.nl/tickets en in alle 480 Primeravestigingen in Nederland.

 

In 2018 is iedereen een Grote Denker

Door te stoppen met de Grote Denkerskorting (de vroegboekkorting) kan de Zwarte Cross voor 2018 de ticketprijzen voor iedereen verlagen. De Grote Denkerskorting was er voor de visionairen die voor het einde van het jaar een kaart kochten. Na 1 januari maakte de Zwarte Cross de eerste nieuwe namen bekend. Maar de voorverkoop beleefde de afgelopen jaren een vliegende start en binnen een mum van tijd raakten alle kaarten met Grote Denkerskorting uitverkocht. Iedereen toonde zich een Grote Denker! Daarom zijn tickets voor de Zwarte Cross 2018 met bijna 10% verlaagd ten opzichte van de reguliere ticketprijzen in 2017. Om de beschikbaarheid van het aantal dagkaarten te vergroten is de 3 Dagenkaart niet meer opgenomen in het ticketaanbod. Het wegvallen van de 3 Dagenkaart maakt het aanbod voor tickets bovendien overzichtelijker, voor de Zwarte Cross 2018 zijn er vijf ticketsoorten verkrijgbaar.

 

Inzetten op een gesmeerde voorverkoop

Alles wordt in het werk gesteld om de voorverkoop voor de Zwarte Cross 2018 zo soepel mogelijk te laten verlopen. Er wordt hard gewerkt om de digitale wachtrij zo kort mogelijk te houden en de afronding van iedere bestelling zonder problemen te laten plaatsvinden. De Zwarte Cross benadrukt dat er drie officiële verkoopkanalen zijn. Via www.zwartecross.nl/tickets en in alle Primeravestigingen in Nederland zijn tickets vanaf 18 november verkrijgbaar. En alleen van tickets die na 18 november worden verhandeld via Ticketswap kan de Zwarte Cross de echtheid garanderen. Leden van Zwarte Cross fanclub Harder! krijgen traditiegetrouw een week voorrang op de kaartverkoop, voor hen opent de kassa op 11 november om 11:00 uur. Op 4 november om 11:00 uur start de inschrijving voor de ludieke crossklassen.

 

Nieuw: de Campingkaart inclusief caravanplek

Voor de Zwarte Crossbezoeker die met zijn camper of caravan wil kamperen op de camping is de bestelprocedure iets gewijzigd: vanaf dit jaar zijn er geen losse Camper/Caravankaarten meer verkrijgbaar. In plaats daarvan is er de Campingkaart inclusief 1 Camper/Caravanplek. De Zwarte Cross blijft gratis toegankelijk voor kinderen tot 1,40 meter. Jeugdkaarten voor kinderen tot en met 15 jaar kosten 10 euro. Toiletbezoek en parkeren blijft kosteloos op de Zwarte Cross 2018 en de muntprijs blijft ten opzichte van Zwarte Cross 2017 gelijk. Over servicekosten is festivaldirectrice Tante Rikie onverminderd duidelijk: “Nooit van m’n leven!”

 

Een overzicht van de ticketprijzen voor Zwarte Cross 2018

Ticketsoorten Prijs

Dagkaart €27,50

Dagkaart Jeugd (t/m 15 jaar) €10,00

Dagkaart kinderen (< 1,40 meter) Gratis

Campingkaart €120,00

Campingkaart incl. 1 Camper/Caravanplek (in dit bedrag zit € 300 borg) €470,00

Grasnapolskykaart (in dit bedrag zit € 50 borg) €330,00(Alle prijzen zijn incl. eventuele toeristenbelasting, max. 15 tickets per bestelling)

 

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie