Achterhoekers.com Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Hulpdiensten op Twitter bij ZC0

Hulpdiensten op Twitter bij ZC
Nieuws | 7-7-2011 om 13:27 door Maarten #zwartecross voor snelle communicatie over incidenten Van 15 t/m 17 juli wordt het Zwarte Cross Festival gehouden in de Schans bij Lievelde.
Een dag eerder wordt de camping al geopend. Om bezoekers en deelnemers snel te informeren over bijzonderheden of incidenten maken de hulpdiensten gebruik van Twitter.

Samen werken aan veiligheid
De Zwarte Cross, gemeente, politie, brandweer en GHOR (Geneeskundige Hulp bij Ongevallen en Rampen) trekken samen op bij de organisatie van dit evenement. Natuurlijk gaan we er van uit dat het een fantastisch feest wordt. Maar uiteraard zijn we wel goed voorbereid, voor het geval dat. Vanuit een gezamenlijk draaiboek zijn goede afspraken gemaakt over het optreden bij incidenten of rampen. Bijvoorbeeld bij noodweer of extreme hitte.

#zwartecross

Bij alle belangrijke mededelingen via Twitter wordt de #zwartecross gebruikt, zowel door de Zwarte Cross als door de andere diensten (gemeente, brandweer, politie, GHOR). Dat hoeft niet alleen bij incidenten of rampen. Maar bijvoorbeeld ook actuele informatie over de aanvoerwegen, het openbaar vervoer of belangrijke mededelingen over het weer.

Belangrijke informatie rond de Zwarte Cross kun je ook volgen op Twitter door je aan te melden als volger van @zwartecross. Actuele informatie is uiteraard ook te vinden op de websites van de organisatie www.zwartecross.nl en van de gemeente www.oostgelre.nl.
Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie